Refurbishment - www.smart-systems.nl

One click for more sollutions
Bel mij terug
Direct bestellen
Stuur e-mail
Contact met WhatsApp
Direct bestellen
Bel mij terug
Stuur E-mail
Ga naar de inhoud
Refurbishment en Hergebruik

De meest milieuvriendelijke manier van recyclen !

Refurbishment
"Refurbished" is in de IT werld  een bekende term. In het Engels betekent dat 'Gerenoveerd'.  
Refurbished hardware is gebruikte hardware die in verschillende gradaties wordt aangeboden. Refurbished producten worden door onze specialisten op de kwaliteit en functionaliteit volledig getest  en indien nodig, worden er onderdelen vervangen of gerepareerd. De hardware werkt hierna weer als nieuw.

Waarom Refurbishen?
zie hieronder voordelen en nadelen
Zekerheid
Wat is het verschil tussen Refurbished en tweedehands? Refurbished devices worden voor verkoop streng gecontroleerd en getest. Met Refurbished koop je dus zekerheid.
Een tweedehands product wordt  vaak door een gebruiker zelf aangeboden, zonder garantie of andere vorm van zekerheid.

Hoe wordt de prijs bepald ?
Om de waarde van refurbished device te bepalen, worden alle refurbished devices op technische en cosmetische staat gecontroleerd. Dat noemen wij " Gradaties". Dus Gradatei is optishe conditie van product. Smart Systems gebruikt eigen gradatie tabel   Grade - A, Grade - B of Grade - C.
Bijvoorbeld A- Grade product = zo goed als nieuw

Duurzaamheid
De belangrijkste reden om hardware te renoveeren  in plaats van ze weg te gooien, is duurzaamheid. Jaarlijks worden er wereldwijd miljoenen ton  IT Producten als laptops, smartphones, monitoren e.t.c. geproduceerd. De enorme hoeveelheden elektronisch afval vormen een gevaar voor de volksgezondheid en het milieu. Refurbishment is de meest milieuvriendelijke manier van recyclen.

Prijsverschil
Nog een belangrijkste reden voor mensen om te kiezen voor een refurbished device is de prijs. In sommige gevallen zijn refurbished producten meer dan 70 procent goedkoper dan de nieuwe. Dat betekent minder geld uitgeven maar toch een uitstekende  IT - apparatuur kopen en zo bespaar je niet alleen het geld, maar ook het milieu.

Nadellen
Op refurbished device  kunnen vak gebruikerssporen aanwezig zijn.
Sommige modellen zijn beperkt leverbaar
smart systems export producten
Waar worden onze producten verkocht ?

Onze  producten worden niet direct aan consumenten verkocht.
Smart Systems werkt uitzonderlijk met bedrijven. Wij verkopen producten wereldwijd aan bedrijven of organisaties die gespecialiseerd zijn in ICT gebied.
Export van IT apparatuur is geen enkele probleem voor ons. Wij regelen alle nodige documenten betreffende douane en transport.
Smart Systems   - 2021
Tel.    +31  38 755 01 67
Gsm. +31 6 19 37 99 09
Ons  adres is:

Kerkenbos 1103B
6546 BC NijmegenMo: 12:00 - 15:00
Di t/m Vr: 9:00 - 17:00

Inschrijven voor nieuwsbrief

Terug naar de inhoud