Documentatie - Smart Systems

  
Direct bestellen
Bel mij terug
Stuur E-mail
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Documentatie

Bij Smart systems altijd volledige rapport achteraf

Wat is het Rapportage ?

Ekl systeem die Smart Systems opkoopt wordt door technisch medewerker getest.
Op basis hiervan wordt in onze systeem een rapport gemaakt.
Het  rapport combineert gegevens als serienummer, merk, en model met de technische, cosmetische en compleetheidgegevens, en geeft per item aan wat de overall status van de machine is.
Apparatuur die afgekeurd is wordt gerecycled  hieraan zijn geen kosten verbonden.

F
actureren en betalen.

O
p basis van het uiteindelijke rapport wordt er een inkoopfactuur gemaakt.
Dit hele proces vanaf het begin ( ophalen van IT hardware) tot het eind ( betaling ) duurt 6-8 werkdagen.

Certificaat

Voor onze diensten zorgen wij dat we de benodigde certificering hebben om uw diensten uit te kunnen voeren. Voor uw garantie geven wij ook een certificaat van vernietiging af. Alle datadragers zullen worden geteld of geregistreerd op serienummerws. Deze worden vermeld op ons vernietigingscertificaat, u krijgt van ons een totaaloverzicht van wat er is vernietigd. Zo weet u ten alle tijden welke datadragers er vernietigd zijn en bent u voor een eventuele interne audit of van uw ISO 9001 of 14001 gewaarborgd.
Om u te helpen bij uw waarborging zorgen wij ervoor dat de certificaten ook aan uw eigen account worden gekoppeld zodat u ten alle tijden een totaal overzicht kunt uitdraaien of eventuele serienummers kunt terugzoeken in onze database. Ook wanneer u een certificaat bent verloren kunt u deze direct opnieuw uitdraaien via uw account. Op deze manier kunt u makkelijk aan alle gestelde eisen van ISO 9001 of aan uw interne bedrijfsprocessen voldoen.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu