Recycling van oude computers en overige IT apparatuur - Smart Systems

  
Direct bestellen
Bel mij terug
Stuur E-mail
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Recycling van oude computers en overige IT apparatuur

Onze DienstenOphaal service voor computer afval.

In elk bedrijf is het te vinden: oude en defecte computers. Allang vervangen door nieuwe en overbodig geworden. Het staat in de weg, demotiveert mensen en uw boekhouder ziet ze ook liever van de balans af. Zou het niet veel beter zijn om eens schoon schip te maken??? Dan is het goed om de juiste specialisten te kennen. Slechts een telefoontje of emailtje en alles wordt voor uw geregeld.

Oude computers, monitors, printers in de kelder

Klant vriendelijk en razendsnel.

Als u van uw computerafval af wilt belt u ons op, u kan dan altijd direct een afspraak maken. Normaal gesproken zijn we binnen enkele dagen bij u ter plaatse, maar indien u haast heeft garanderen we 48 uur.We hoeven geen lijsten te hebben met apparatuur, we nemen gewoon alles mee. Enkel een grove indicatie van de hoeveelheid is voldoende. Op de afgesproken dag meld onze chauffeur zich bij u en ruimt alles keurig op. Maakt niet uit waar het staat. Verpakt of niet verpakt dozen of pallets, we nemen gewoon alles mee. Het enige wat u eraan moet doen is de deur openmaken en aanwijzen wat moet verdwijnen, zelf sjouwen is niet nodig.We hebben karren en rolcontainers bij ons voor intern transport. Ook hebben we gereedschap om onhandelbare apparaten ter plaatse te demonteren. Meteen tijdens het inladen wordt alles gewogen, u krijgt hiervan een weegbon en tekent u een document voor transport van afvalstoffen. Binnen een week sturen we dan een milieu document en de factuur (Het afvoer document is een Europees gestandardiseerd document waarmee u aantoont dat u uw afgeschreven computers op de voorgeschreven wijze heeft laten afvoeren). Het afvoeren van oude computer was nog nooit zo eenvoudig. We nemen echt alles en van alles mee. Alles op en rond kantoor dus niet alleen pc’s gaan met ons mee. Alles met een stekker eraan en dus ook kantoormachines, copiers etc. Maar ook meubilair, magazijnstellingen en safes. Zelfs bruin en witgoed nemen we mee. Alles gaat gewoon weg, maakt niet uit op welke plaats het staat. Wij regelen het voor u. We doen niet aan minimum hoeveelheid, we stellen geen eisen aan waar en hoe het moet staan.Alle oude computers en IT-materialen die wij inzamelen worden binnen de Nederlandse grenzen gerecycled. Door gerenormeerde en gecertificeerde firma’s die milieu bewust werken. Hier staan we voor en dit garanderen wij.

advies - U hoeft geen oude computers of it apparatuur meer te bewaren , maar gooi het niet zomaar in de vuilnisbak! Deze items bevatten gevaarlijke stoffen, zoals lood, kwik en PCB's (polychloorbifenylen). Smart Systems kan uw computer en elektronica afval opnieuw verwerken en hergebruiken op een milieuvriendelijke manier.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu