Inkoop Opkoop van gebruikte IT hardware - Smart Systems

  
Direct bestellen
Bel mij terug
Stuur E-mail
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Inkoop Opkoop van gebruikte IT hardware

Onze Diensten

Inkoop / Opkoop van IT-Hardware

Wellicht gooit u uw gebruikte computerapparatuur weg maar wist u dat u er een vergoeding voor kunt krijgen indien het voldoet aan onze criteria`s. Alvorens u uw gebruikte ICT apparatuur weggooit is het aan te raden om contact op te nemen met één van onze experts. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen voor eventuele vragen of suggesties wat betreft uw ICT apparatuur, wel raden wij u aan om telefonisch contact met ons op te nemen aangezien dit makkelijker en sneller gaat. Na uw eerste contact met ons over uw apparatuur geven wij u een offerte. U kunt kiezen voor de puur overname van bij de overname van apparatuur, maar ook opdracht geven tot extra diensten. Net als gecertificeerd vernieteging (‘wipen’) van informatie op de harde schijf. Zo bent u er zeker van privacy-gevoelige informatie ook echt verdwenen is voordat u de apparatuur van de hand doet. Een andere optie is dat de apparatuur die niet meer waard is door ons bij u bedrijf laten ophalen. Dit spaart u kostbare tijd. Ook bieden wij u onze ervaring op het gebied van groothandel en particuliere verkoop van gebruikte IT materiaal .

Wat kopen wij op ?


Niet alle oude computers en computer apparatuur komt voor opkoop in aanmerking.
Indien uw oude computers laptops notebooks en overige it apparatuut nog een restwaarde hebben kan Smart Systems een bod hierop doen. Inkoop van laptops en computers is een uitstekende optie als het gaat om apparatuur van jonger dan een jaar of vier.
Wat er ook een grote rol speelt met betrekking tot het inkopen is de huidige toestand en conditie van uw gebruikte apparatuur.

Wij bieden Uw altijd de hoogste PRIJS !

Door onze samenwerking met een aantal Nederlandese en ook buitlandse bedrijven, die gespecialiseerd zijn in remarketing en recycling van computeronderdelen kunnen wij u de beste dagprijzen geven voor uw gebruikte computeronderdelen. Bij opkoop van oude computers, opkoop van notebooks en TFT monitoren spelen veel meer zaken een rol als alleen de opkoop prijs. B
ijvoorbeeld een duidelijke afspraak, offerte vooraf, dataveiligheid, betaling en raportage achteraf.


Veiligheid van uw informatie
VeiligheidInformatie wordt volledig gewist van alle datadragers die binnengekomen zijn voor remarketing.
Dit gebeurd bij voorkeur met software van Blancco, waarbij de harde schijven van de computer bij de meest grondige methode aantal keer met willekeurige gegevens overschrijft, of kunt u naturlijk kiezen voor fysieke vernietiging van HDD`s.

Waar wordt het verkocht ?
Uw afgeschreven ICT-apparatuur wordt door ons aangeboden aan erkende organisaties die gespecialiseerd zijn in de in- en verkoop van gebruikte apparatuur op de binnenlandse- en buitenlandse markt. (dus geen marktplaats en geen ebay)

De voordelen

  • Duidelijke offerte vooraf, met opkoop prijzen per item.

  • Wij zorgen voor gegarandeerde vernietiging van informatie op harddisks

  • U hoeft zelf niet te slepen en te sjouwen, wij regelen alles voor u

  • Exacte rapportage achteraf.

  • Betaling binnen 5 werkdagen.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu