Datavernietiging op locatie - Smart Systems

  
Direct bestellen
Bel mij terug
Stuur E-mail
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Datavernietiging op locatie

Onze Diensten
Wipe Service on-site

Als een bedrijf of organisatie wilt U uw gebruikte computers netjes afvoeren en direct verkopen. Afgeschreven hardware heeft vaak geen prioriteit of er is nog niets mee gedaan omdat er angst bestaat dat gevoelige data in verkeerde handen valt. 
Smart Systems  wist de data van uw gebruikte computers laptos of servers  bij u op kantoor en doet direct een voorstel tot opkoop.
Het zelfde  (Wipe Service on-site) dienst is mogelijk voor uw gsm’s, smartphones en tablets.  
Op afgesproken datum komt een van onze specialisten bij u op locatie langs, om de datadragers en of toestellen klaar te maken voor herinzet en doorverkoop. Deze dienst kan vanaf min. 25 datadragers worden ingeroepen. Na de eindrapportage en wiscertificaten doen we u direct een voorstel tot doorverkoop.

Het proces

1. We maken een afspraak met u  datum, tijd en plaats  -  u zorgt voor internet toegang voor onze specialisten
2. Voordat wij gaan beginnen worden alle hardware en toestellen getest.
3. Hardware die werkend zijn worden met professionele (Blancco) wis apparatuur van data ontdaan. De rest wordt vernietigd en milieu-verantwoord afgevoerd.
4. Smart Systems maakt hier een rapportage over en zorgt voor een certificaat 
5. Wij maken wij een definitieve eindafrekening op, als het apparatuur wordt door ons gekocht


Fysieke vernietiging van datadragers - op locatie

Binnen ieder bedrijf zijn incidenteel datadragers aanwezig die vernietigd dienen te worden. Harde schijven, cd-roms, usb-sticks enz. 
Gewoon weggooien brengt het risico op uitlekken van gevoelige informatie met zich mee. Er is bij ons een mogelijkheid om uw harde schijven te laten vernietigen bij u op locatie.
We komen langs met onze mobiele harddisk vernietiger en u ziet met uw eigen ogen hoe uw harde schijven vernietigd worden. 
Meteen na vernietiging krijgt u van ons een ondertekende lijst met serienummers en een certificaat waarin de verantwoordelijkheid voor uitlekken van data is vastgelegd.

Het proces

1. We maken een afspraak met u  datum, tijd en plaats  -  u hoeft  nergens voor zorgen allen de deur open maken en ons laten zien wat moet er vernietigd worden.
2. Barcodes van datadragers worden gescand (serienummers en of partnummer) en tegelijke tijd gaan wij de datadragers in de shredder vernietigen. 
3. Data vernietigings rapport wordt direct voor uw afgedrukt en op basis van deze krijgt u een data vernietigings certificaat en factuur van ons.

Shredderen, is veilig en effectief. De werking van de shredder is snel en gemakkelijk. Het einige nadel is dat de harddisk verloren gaat en de computer of laptop waar hij inzat veel aan waarde verliest.
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu