Dataveiligheid - 100% zeker en vertrouwd - Smart Systems

  
Direct bestellen
Bel mij terug
Stuur E-mail
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Dataveiligheid - 100% zeker en vertrouwd

Onze Diensten
 

Dataveiligheid

Smart Systems bied u een unieke service van Professionele vernietiging van informatie op harddisks.Als bedrijven oude computers laten opkopen, of uit handen geven voor computerrecycling dan blijft er vaak gevoelige informatie achter op de harddisks. Deze informatie kan erg gevoelig zijn en als het in verkeerde handen valt kan dat grote gevolgen hebben. Jammer genoeg zijn er altijd mensen die op zoek zijn naar dit soort informatie en daar misbruik van maken.
LET OP !!! Het formateren van Harddisks en zelfs F-Disken is absoluut NIET veilig, om alle data te wissen. Gratis te downloaden wipe programmatjes bieden evenmin zekerheid. Als een harddisk geformatteerd is dan kunnen alle bestanden nog altijd eenvoudig met behulp van bepaalde programma’s achtergehaald worden. Ook als er een F-DISK is gedraaid. Om dit fenomeen te kunnen begrijpen moeten wij ons een klein beetje verdiepenin de werking van een harddisk.Wij biedten organisaties de mogelijkheid om bedrijfsgevoelige informatie op (oude) datadragers, zoals harde schijven, USB-sticks en smartphones te laten verwijderen of vernietigen.

Voor het effectief en adequaat wissen van harddisks bestaan slechts twee mogelijkheden
1 - Dataverwijdering door gebruik te maken van software (o.a. Blancco)
2 - Datavernietiging door gebruik te maken van shredders.

harddisk veilig wissen of vernietigen

Verwijderen van belangrijke informatie van harddisks. (wipen van harddisk)
Verwijderen van belangrijke informatie van harddisk doen we met hulp van "Blancco" software.

Waarom maken wijj gebruik van Blancco ?
Blancco is de beste en meest gebruikte software is waarmee gecertificeerde dataverwijdering uitgevoerd kan worden. De software van Blancco voldoet aan de normen van de United States Department of Defense (DoD) en de Algemene Inlichtingen- en veiligheidsdienst (AIVD.)
Bij dataverwijdering met Blancco worden de datadragers overgeschreven met unieke series van opeenvolgende enen en nullen. Het is mogelijk om de datadragers meerdere keren over te schrijven.
Door Blancco te gebruiken wordt definitieve dataverwijdering gegarandeerd. Na het verwijderen van de data worden dan ook automatisch rapporten en certificaten aangemaakt en aan u overgedragen.

voor meer informatie ga naar www.blancco.com


Data vernietigen met shredders

Voor het vernietigen van uw datadragers wordt gebruik gemaakt van shredders. Machines waarmee datadragers, zoals harde schijven, tapes, mobiele telefoons, vermalen kunnen worden. Na shrederen zijn de datadragers op geen enkele wijze te herstellen, zo de informatie is dus met 100% zekerheid vernietigd. Het vernietigen van de datadragers kan ook bij u op locatie plaatsvinden.
Shredderen, is veilig en effectief. De werking van de shredder is snel en gemakkelijk. De datadragers worden een voor een in de shredder geplaatst Per uur kunnen ongeveer 500 datadragers vernietigd worden.
Bij vernietiging van harde schijven (of andere datadragers) krijgt u een complete set documenten die geaccepteerd worden door juridische afdelingen en auditors voor de ISO normen.

Voordeel is 100 % veiligheids garantie.
Nadeel is dat de harddisk verloren gaat en de computer of laptop waar hij inzat veel aan waarde verliest.

Vernietiging van data op Smartphones en Tablets is noodzaakelijk.

Een factory reset haalt niet alle gegevens weg van uw smartphone of telefoon.Wie een beetje verstand heeft van computers kan toch nog informatie terugvinden. Veel mensen vergeten soms geheugenkaarten te verwijderen of intern gehugen te wissen. Wij adviseeren uw oude apparaten te vernietigenWij kunnen uw oude telefoons, smartphones of tablet pc`s ophalen en deze gecertificeerd vernietigen in onze shredder. Door de mobiliteit kan het shredderen bij uw op locatie plaatsvinden. Uw verantwoordelijk personeel kan hierdoor mee kijken op het afgesloten werkterrein van uw bedrijf.Al uw vertrouwelijke informatie wordt 100% vertrouwd vernietigd.


KORTOM : Dataveiligheid is geen taak voor de gewone gebruiker en eigenlijk al evenmin een taak voor de systeembeheerder.
Dataveiligheid laat men aan specialisten over. En al helemaal omdat het allesbehalve duur is.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu